Lifestyle Coach

Training op maat

Heb je besloten om de oorzaak van je overgewicht aan te pakken en zonder speciaal dieet blijvend af te vallen? Lees dan vooral verder en bekijk ons aanbod.

We hebben een aanbod voor elk wat wils en passend bij elk budget en begeleidingsbehoefte.

Wil je vooral heer en meester zijn over je eigen tijd en zelf bepalen wanneer je aan de slag wilt met het pakket? Heb je bovendien de motivatie en discipline om zelf alle stappen te zetten? Dan is het BUDGET-pakket misschien wel wat voor jou.

Dit is een Doe-het-zelf pakket bestaande uit een intake (vragenlijst en voedingsdagboek) tbv de voedingsanalyse met advies, Mp3’s die je helpen de oorzaak van je overgewicht op te sporen en aan te pakken en je steeds weer te motiveren door ook je geest goed mee te laten werken aan de aanpak van je overgewicht, een werkboek met tips, toegang tot het online  registratiesysteem van Vodisys en 10x e-mail contact met terugkoppeling op je vragen binnen 24 uur.

Ben je iemand die het juist fijn vindt om regelmatig een mens aan de lijn te hebben als een soort stok achter de deur, maar wil je dat vooral vanuit je eigen vertrouwde omgeving doen? Kies dan voor het BASIS-pakket. Dit pakket is gebaseerd op persoonlijke coaching en begeleiding via telefoon en e-mail. De Mp3-oefeningen uit het budgetpakket worden live via de telefoon gedaan. Dit maakt het mogelijk een betere interactie te hebben tijdens de oefening en je hebt natuurlijk nadien de mogelijkheid om je verhaal te vertellen (als je dat wilt) en vragen te stellen. In de 10 periodieke telefonische consults van 20 minuten bespreken we je gewicht, metingen, voortgang en eventueel zaken waar je tegenaan loopt in de aanpak van je overgewicht. Op basis hiervan bespreken we de stappen voor de komende tijd. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om 10x e-mail contact te hebben. Binnen 24 uur heb je antwoord op je vragen.

Vind jij het belangrijk om echt contact te hebben en een bezoekje te brengen aan de praktijk van Coaching Your Lifestyle in Lochem? Dan is het TOP-pakket iets voor jou!Hierin word je stap voor stap begeleid in je speurtocht naar de oorzaak van je overgewicht. Er is een uitgebreide intake en voedingsanalyse we doen ter plekke de oefeningen om je te ondersteunen bij het afvallen. Ook een heerlijk ontspannende klankschaalmassage ontbreekt in dit pakket niet. Deze helpt je te ontspannen en eventuele blokkades of fysieke ongemakken op te lossen. Het TOP-pakket kent daarnaast nog 10 consults van 30 minuten waarin gewogen, gemeten en geanalyseerd wordt. Op basis van de meetgegevens worden stappen voor de komende tijd bepaald. Deelnemers met een TOP-pakket hebben onbeperkt de mogelijkheid om via e-mail vragen te stellen. Ook hier krijg je binnen 24 uur een reactie.

 

 

BUDGET-pakket BASIS-pakket TOP-pakket
Intake/ anamnese Vragenlijst Telefonisch Persoonlijke intake
Visualisatie oefeningen Mp3 (2x) Telefonisch (2x) Face-to-face (3x)
Voedingsanalyse Optioneel* Ja Ja
E-coaching 10x 10x Onbeperkt
Consult Optioneel** 10x 20 min

telefonisch

10x 30 min

face-to-face

Metingen en wegingen Zelf doen Zelf doen +

bespreken in consult

Tijdens consult
Werkboek Pdf Pdf Klapper
Online toegang tot

persoonlijke omgeving

1 jaar 1 jaar 1 jaar
Klankschaalmassage Optioneel*** Optioneel*** 1x
Klankschaalmassage +

opsporing mentale blokkade

Optioneel **** Optioneel **** Beide elementen

zijn al opgenomen

in het pakket

Prijs incl BTW € 128,- € 397,- € 578,-

 

* Losse voedingsanalyse bij het BUDGET-pakket:  € 40,-

** Telefonisch consult a € 30,- per keer (20 min)

***  Klankschaalmassage totaal 1 uur: € 65,-

**** Klanschaalmassage + opsporing mentale blokkade totaal 1,5 uur:  €90,-

(dit kan ook voor andere mentale blokkades dan alleen voor afvallen)

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons aanbod?

Neem dan contact met ons op via e-mail. Dit doet u door in de kolom van het pakket van uw keuze op de besteltekst te drukken. Mocht dit niet lukken dan kan het ook via ons algemene adres: Nadere informatie over betaling en afhandeling volgt dan. Heeft u nog vragen? Mail ons gerust!