Lifestyle Coach

Training op maat

Terwijl Vlaanderen steeds dikker wordt en de speciale succesdiėten komen en gaan zien we steeds meer mensen worstelen met hun gewicht. Oja, natuurlijk volgen ze diverse dieethypes. Ze starten vol goede moed, eten de speciale voedingsmiddelen in de speciale combinaties, vallen af en komen weer aan… om zich vervolgens weer te storten in een nieuw dieet met een andere aanpak. Om gek van te worden! Onder begeleiding van een ervaren Personal trainer gaat bij ons niemand “op dieet” om af te vallen.

Wilskracht versus oorzaak

“In mijn omgeving hoorde ik veel mensen die aan zichzelf en hun wilskracht twijfelden nadat ze een dieet niet volhielden. Weer een mislukking… ” Monique kan er echt boos over worden. “Die diėten doen alsof het allemaal zo makkelijk is. Als je je maar precies aan het schema houdt, val je gewoon af. Zo werkt dat in de theorie, maar in de praktijk ligt dat echter niet zo eenvoudig. Eten als je je gespannen voelt, als je troost zoekt, als je je alleen voelt enz hebben niets met wilskracht te maken, maar met een oorzaak”.

Lichter in je hoofd

Als Personal coach weet ik dat mensen vaak onbewust een interne saboteur of overtuiging hebben die maakt dat het afvallen nooit langdurig succesvol zal zijn als dit niet wordt aangepakt. “En dat is precies wat ik doe”aldus Monique. “Daarna is de weg vrij voor een gezond en gevarieerd voedings- en bewegingspatroon waarbij ik je de juiste adviezen en begeleiding geeft. Lichter in je hoofd betekent uiteindelijk minder kilo’s op de weegschaal.

Personal trainer Chris is gediplomeerd gewichtsconsulent en heeft een achtergrond in fysiotherapie, atletiektraining, management, klankschaalmassage en mentale coaching. Hij begeleidt mensen met overgewicht die het lastig vinden om “de knop om te zetten” en die vaak al (veel) ervaring hebben met diėten. Personal trainer Chris is aangesloten bij de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Vlaanderen.

https://www.elrubioloco.comhttps://www.mydesiredeal.comhttps://dsmbaancircuit.nlhttps://www.mondoimmobiliare.eu/ – http://www.phoenix-werke.dehttp://swankylinks.comhttp://soneyfabrics.comhttp://orangegrovemotel.comhttps://www.ledinbouwspot.behttps://www.led-forum.nlhttps://www.grey-blog.be https://www.sknetblogs.behttps://www.asm-blog.comhttps://www.7k31.comhttp://www.hostareus.comhttp://www.paddlepowerkayaks.comhttp://www.stamer-reflex.comhttp://www.staplijst.comhttps://www.vansoncranes.comhttps://www.swamp-gas.comhttp://www.wacohog.comhttp://www.rentmysim.comhttp://www.hotel-appartementen.behttp://www.vertcerise.shophttps://www.residenzadelsole.euhttps://www.grafika-design.euhttp://aj-creatives.com/